cms.banner_img
Wilderness Hotels

Liity meidän tiimiin!

Sisäänkirjautuminen / Uloskirjautuminen Lisää päivämäärät
hlö 2 hlö
1 henkilö
2 hlö
3 hlö
4 hlö
5 hlö
6 hlö
7 hlö
8 hlö

Meille töihin?

HAEMME KOKKIA RAVINTOLA AANAARIIN

Jos puhdas luonto ja yötön yö sekä mainetta niittänyt ravintola houkuttavat, tämä on tilaisuus, johon Sinun kannattaa tarttua.

Haemme kokkia Wilderness Hotel Juutuan (ent. Tradition Hotel Kultahovi) yhteydessä olevaan Ravintola Aanaariin. Etsimme joukkoomme ammattitaitoista kokkia. Odotamme, että sinulla on alan koulutus ja sydämesi sykkii hyville mauille ja kauniille annoksille. Toivoisimme sinulta löytyvän aikaisempaa työkokemusta sekä halua kehittää omaa ammattitaitoa. Toivomme sinulta löytyvän lämmintä palveluasennetta, halua kehittää toimintaamme, erinomaisia sosiaalisia taitoja sekä työn vaatimaa jämäkkyyttä. Työ edellyttää aitoa halua tehdä työtä ihmisten parissa ja intohimoa tuotettamme kohtaan. Sinulta täytyy löytyä myös englannin kielen taitoa.

Meillä on tarjota sinulle hyvä ja tiivis työporukka, jossa arvostetaan joustavuutta sekä rentoa, mutta reipasta tekemisen meininkiä – paikka, johon moni palaa kausi toisensa jälkeen. Meillä on myös tarjota kilpailukykyinen palkka ja perehdytämme työhön. Nellim Wilderness Hotels and Safaris Oy on Lapin johtavia matkailuyrityksiä ja hotelliketjuumme kuuluu viisi hotellia; Wilderness Hotel Nellim, Wilderness Hotel Muotka, Wilderness Hotel Inari, Wilderness Hotel Nangu ja Wilderness Hotel Juutua. Yrityksemme tarjoaa elämyksellisiä ja asiakaslähtöisiä palveluita kotimaisille sekä kansainvälisille vieraillemme ympäri maailman.

Tarjoamme sinulle 112,5 h/3vko ja sokerina pohjalla meillä on tarjota sinulle kansainvälinen ja dynaaminen työympäristö sekä mahtavat asiakkaat. Meillä on mahdollisuus kimppakämppään. Meillä työskennellessäsi sinua ympäröi laaja koskematon luonto ja Inarin tarjoamat ulkoilumahdollisuudet.

Mikäli hymysi ei hyydy kiireessäkään sekä haluat mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn innostavassa ilmapiirissä - olet etsimämme henkilö. Jos kiinnostuit, niin laita sähköpostia, soittele tai kirjoita viestiä ja jutellaan lisää työmahdollisuuksistasi meillä. Paikat täytämme sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi meillä ja hae jo tänään! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa:

Minka Laiti-Kosonen / Hotellitoimenjohtaja

jobs@wildernesshotels.fi

+358401897170

AVOIN HAKU 

Olisitko kiinnostunut liittymään dynaamiseen ja kansainväliseen työyhteisöömme? Meillä on koko ajan haku päällä! Etsimme joukkoomme etenkin talvisesongeille matkailun ja asiakaspalvelun ammattilaisia erilaisiin hotelli-, ravintola- sekä opastustehtäviin. 

Kysäise lisää tai lähetä avoin hakemus: jobs@wildernesshotels.fi 

Discover Lapland

Tunne pohjoisen luonnon taika!
Sisäänkirjautuminen / Uloskirjautuminen Lisää päivämäärät
hlö 2 hlö
1 henkilö
2 hlö
3 hlö
4 hlö
5 hlö
6 hlö
7 hlö
8 hlö
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close