Tervetuloa Nanguun

Wilderness Hotel Nangu on käymisen arvoinen paikka. Tämä perheomisteinen kohde sijaitsee Inarijärven etelärannalla, josta avautuu henkeäsalpaava järvinäköala. 

Hotelli koostuu idyllisistä kelorakennuksista, jotka luovat aitoa Lapin tunnelmaa. Tarjoamme laadukkaita arktisia aktiviteetteja ja henkilökohtaista palvelua lappilaiseen tyyliin – huolella ja intohimolla. Nangu sijaitsee vain 20 minuutin ajomatkan päässä Ivalon kylästä. Nangussa tarjoamme ainutlaatuisia erämaakokemuksia ympäri vuoden ja helpon pääsyn lentokentälle ja ympäröiville alueille.

Sää tänään

Inari
Partly Cloudy
Feels like: 0°C
Wind: 8km/h WNW
Humidity: 81%
Pressure: 1008.2mbar
UV index: 0
TripAdvisor
Upeat puitteet Lapin lomalle!

Hyvin varusteltu huoneisto hyvällä sijainnilla meidän porukan tukikohdaksi kalastus- ja vaellusmatkalla. Poreamme ja sauna luksusta huoneistossa. Hotellin ruoka hyvää ja henkilökunta ystävällistä.

Asiakkaan arvostelu Tripadvisor.com -sivustolla

Majoitus

Upealla paikalla Inarijärven lähellä.

Aktiviteetit

Elämyksiä, joista syntyy muistoja.

nellim ravintola

Ravintola

Perinteistä lappilaista ruokaa ja kodikas ilmapiiri.
Tutustu juhlapaketteihimme ja catering palveluihin.

Nangu Ravintola Lappi
Nangu Ravintola Lappi
nellim ravintola

Kuinka pääsen perille?

Meille on helppo tulla. Sujuvat yhteydet tuovat sinut arktisten seikkailujen äärelle.

Voit käyttää Finnairin ja Norwegianin välisiä päivittäisiä lentoja Helsingin ja Ivalon välillä. Kuljetus Nanguun kestää noin 40 minuuttia . Järjestämme kuljetuspalvelun lentokentän ja hotellimme välillä pyynnöstä. Lentokenttäkuljetukset sisältyvät kaikkiin valmiisiin paketteihin.

Rovaniemeltä on bussiyhteys Ivaloon ja Inariin saakka. Matkatessasi Nanguun voit jatkaa taksilla Ivalon kylältä hotellille. Julkista paikallisliikennettä ei ole.  Voit myös varata kuljetuspalvelumme Ivalon linja-autoasemalta .

Lentoliput Ivaloon Finnair tai Norwegian.

Linja-aikataulut Ivaloon Matkahuolto

Junat Rovaniemelle osoitteesta VR.

Europe
Finland

Nangu Facebookissa