Tervetuloa Muotkalle!

Muotka sijaitsee upealla paikalla Saariselän tunturialueella ja UK-kansallispuiston välittömässä läheisyydessä. Pihastamme pääset suoraan hiihtoladuille sekä merkityille patikka- ja pyöräilyreiteille.

Wilderness Hotel Muotka sijaitsee keskellä upeinta pohjois-lappia. Ympäriltämme löydät kultamaat, legendaarisen Ivalojoen, mahtavan Uk-Puiston sekä Saariselän tunturit. Muotka on rauhallinen ja luonnonläheinen hotelli monipuolisilla palveluilla Kakslauttasen alueella Saariselällä.Ladut ja polut UK-puistoon ja Saariselän tunturialueelle lähtevät suoraan meiltä. Saariselän keskustaan on 14 km ja Ivalon lentokentälle 35 km. Meillä on majoitusta tasoikkaissa hotellihuoneissa, tunnelmallisissa kelomökeissä ja romanttisissa revontulimökeissä. Vuokraamme maasto- ja läskipyöriä ja järjestämme ryhmille syksyllä ja keväällä opastettuja retkiä. Meillä on käytössä pihpiirissä tilava savusauna Kiilo-ojan rannassa, jossa voi pulahtaa raikkaassa tunturivedessä.

Savusauna lämpenee useampana päivänä viikossa. Savusaunan voi tilata myös yksityiskäyttöön.

Sää tänään

Inari
-1°
Cloudy
Feels like: -4°C
Wind: 8km/h ENE
Humidity: 97%
Pressure: 1002.3mbar
UV index: 0
TripAdvisor
Rauhoittava paikka luonnon keskellä

Oli helppo lähteä hiihtämään heti päärakennuksen takaa. Valaistu latu klo 22 saakka ja pääsee aika suoraviivaisesti Saariselälle. Kahden hengen aurora cabin oli romanttinen ja sauna oli iso plussa talviurheilun jälkeen. Hotellin henkilökunta oli auttavaista ja lämminhenkistä, aamiainen oli monipuolinen ja kattava. Heti reissun jälkeen piti alkaa suunnittelemaan uutta seikkailua johonkin neljästä Wilderness Hotelliin, oli sen verran ihanaa!

Asiakkaan arvostelu Tripadvisor.com -sivustolla

Splendid!

Latasin akkuja viikon Muotkalla. Pidin suunnattomasti näkemästäni ja kokemastani. Majoitus, palvelut sekä henkilökunta toimivat omalla kohdallani moitteetta. Oppaat olivat erittäin ammattitaitoisia ja olivat selvästi paneutuneet tehtäviinsä. Eräs opas oli jopa ansioitunut taikuri! Vahva suositus jokaiselle joka tarvitsee irtautumisen arjesta ja "lisäelämiä" omaan arkeensa. Uskon että paikka on myös kesällä käymisen arvoinen.

Asiakkaan arvostelu Tripadvisor.com -sivustolla

Upea sijainti ja hyvä palvelu

Ihana hotelli loistavalla sijainnilla omassa rauhassa keskellä metsää. Erinomaiset latureitit Kiilopäälle ja koko Saariselän alueelle lähtevät suoraan pihasta. Kaunis sisustus sekä huoneissa että yleisissä tiloissa. Todella mukava henkilökunta.

Asiakkaan arvostelu Tripadvisor.com -sivustolla

Muotka lappi renvotuli retki poro uk-puisto lappi saariselkä

Majoitus

Upealla paikalla Saariselän tunturialueella, UK-Puiston kupeessa.

Suodata majoitus
 • Aurora
 • Huone
 • Huvila
 • Mökki
 • Aktiviteetit

  Elämyksiä, joista syntyy muistoja.

  Suodata aktiviteetit
 • Erikoisuudet
 • Hiihto
 • Husky
 • Lumikenkäily
 • Moottorikelkka
 • PIlkkiminen
 • Poro
 • Revontulet
 • Paketit

  nellim ravintola

  Ravintola

  Perinteistä lappilaista ruokaa ja kodikas ilmapiiri.
  Tutustu juhlapaketteihimme ja catering palveluihin.

  Nellim Muotka Ravintola
  Muotka Ravintola restaurant
  Nellim Muotka Ravintola
  nellim ravintola

  Kuinka pääsen perille?

  Meille on helppo tulla. Sujuvat yhteydet tuovat sinut arktisten seikkailujen äärelle.

  Voit käyttää Finnairin ja Norwegianin välisiä päivittäisiä lentoja Helsingin ja Ivalon välillä. Ryhmien (1-4 henkilöä) siirtyminen lentokentältä Nellimiin tai Muotkaan kestää noin 50 minuuttia. Järjestämme kuljetuspalvelun lentokentän ja hotellimme välillä pyynnöstä. Lentokenttäkuljetukset sisältyvät kaikkiin valmiisiin paketteihin.

  Rovaniemeltä on bussiyhteys Ivaloon. Sieltä voi ottaa taksikuljetuksen Nellimiin. Julkista liikennettä ei ole. Päästäksesi Muotkaan bussilla jää pois Kakslauttasen bussipysäkille ja jatka sieltä taksilla. Voit myös varata kuljetuspalvelumme Ivalon linja-autoasemalta tai Kakslauttanen-bussipysäkiltä.

  Lentoliput Ivaloon Finnair tai Norwegian.

  Linja-aikataulut Ivaloon Matkahuolto

  Junat Rovaniemelle osoitteesta VR.

  Europe
  Finland

  Muotka Facebookissa