Tervetuloa Muotkalle

Wilderness Hotel Muotka on koskemattoman luonnon ympäröimä lomakohde Kiilopään kupeessa, Saariselän tunturialueella. Tule kokemaan Muotkan taika.

Wilderness Hotel Muotka on rauhallinen ja luonnonläheinen hotelli monipuolisilla palveluilla Kakslauttasen alueella Saariselällä. Ladut ja polut Urho Kekkosen kansallispuistoon ja Saariselän tunturialueelle lähtevät suoraan meiltä. Pihastamme lähtee valaistu hiihtolatu ja pisimmillään talvella latuverkostoa on noin 200 km. Saariselän keskustaan on matkaa 14 km ja Ivalon lentokentälle 35 km. Meillä voit majoittua tasoikkaissa hotellihuoneissa, tunnelmallisissa kelomökeissä ja romanttisissa revontulimökeissä. Vuokraamme maasto- ja läskipyöriä sekä lumikenkiä ja järjestämme opastettuja retkiä.

Muotkalta pääset kätevästi patikka- ja pyöräretkille Urho Kekkosen kansallispuistoon ja Saariselän retkeilyalueelle.

Avamme talvikauteen jälleen marraskuussa!

 

Sää tänään

Inari
-1°
Pilvistä
Tuntuu kuin: -4°C
Tuuli: 8km/h ENE
Kosteus: 97%
Ilmanpaine: 1002.3mbar
UV indeksi: 0
TripAdvisor
Rauhoittava paikka luonnon keskellä

Oli helppo lähteä hiihtämään heti päärakennuksen takaa. Valaistu latu klo 22 saakka ja pääsee aika suoraviivaisesti Saariselälle. Kahden hengen aurora cabin oli romanttinen ja sauna oli iso plussa talviurheilun jälkeen. Hotellin henkilökunta oli auttavaista ja lämminhenkistä, aamiainen oli monipuolinen ja kattava. Heti reissun jälkeen piti alkaa suunnittelemaan uutta seikkailua johonkin neljästä Wilderness Hotelliin, oli sen verran ihanaa!

Asiakkaan arvostelu Tripadvisor.com -sivustolla

Splendid!

Latasin akkuja viikon Muotkalla. Pidin suunnattomasti näkemästäni ja kokemastani. Majoitus, palvelut sekä henkilökunta toimivat omalla kohdallani moitteetta. Oppaat olivat erittäin ammattitaitoisia ja olivat selvästi paneutuneet tehtäviinsä. Eräs opas oli jopa ansioitunut taikuri! Vahva suositus jokaiselle joka tarvitsee irtautumisen arjesta ja "lisäelämiä" omaan arkeensa. Uskon että paikka on myös kesällä käymisen arvoinen.

Asiakkaan arvostelu Tripadvisor.com -sivustolla

Upea sijainti ja hyvä palvelu

Ihana hotelli loistavalla sijainnilla omassa rauhassa keskellä metsää. Erinomaiset latureitit Kiilopäälle ja koko Saariselän alueelle lähtevät suoraan pihasta. Kaunis sisustus sekä huoneissa että yleisissä tiloissa. Todella mukava henkilökunta.

Asiakkaan arvostelu Tripadvisor.com -sivustolla

Majoitus

Suodata majoitus
 • Aurora
 • Huone
 • Huvila
 • Mökki
 • Tarjoukset

  Safarit

  Suodata aktiviteetit
 • Kesä-syksy
 • Talvi
 • nellim ravintola

  Ravintola

  Keittiömme valmistaa maukkaita ruokia paikallisista raaka-aineista. Kahvilastamme suolaisia- ja makeita leivonnaisia.

  Nellim Muotka Ravintola
  Muotka Ravintola restaurant
  Nellim Muotka Ravintola
  nellim ravintola

  Kuinka pääsen perille?

  Meille on helppo tulla. Sujuvat yhteydet tuovat sinut arktisten seikkailujen äärelle.

  Voit käyttää Finnairin ja Norwegianin välisiä päivittäisiä lentoja Helsingin ja Ivalon välillä. Ryhmien (1-4 henkilöä) siirtyminen lentokentältä Nellimiin tai Muotkaan kestää noin 50 minuuttia. Järjestämme kuljetuspalvelun lentokentän ja hotellimme välillä pyynnöstä.

  Rovaniemeltä on bussiyhteys Ivaloon. Sieltä voi ottaa taksikuljetuksen Nellimiin. Julkista liikennettä ei ole. Päästäksesi Muotkaan bussilla jää pois Kakslauttasen bussipysäkille ja jatka sieltä taksilla. Voit myös varata kuljetuspalvelumme Ivalon linja-autoasemalta tai Kakslauttanen-bussipysäkiltä.

  Lentoliput Ivaloon Finnair tai Norwegian.

  Linja-aikataulut Ivaloon Matkahuolto

  Junat Rovaniemelle osoitteesta VR.

  Europe
  Finland

  Muotka Facebookissa