Tervetuloa Inariin!

Wilderness Hotel Inari sijaitsee kauniin Inarijärven rannalla. Hotelli tarjoaa upeat maisemat, maukasta ruokaa ja täydellisen tukikohdan päiväretkillesi Inarissa ja sen ympäristössä.

Inari Wilderness Hotel on tunnnelmallinen ja tyylikäs hotelli aivan Inarijärven rannalla. Ravintolastamme on upeat maisemat järvelle ja kauniina kesäpäivänä voit nauttia ruuasta ja juomasta maisematerassilla.

Hotellistamme on vain 3 km Inarin kylälle, jossa voit tutustua esimerkiksi saamelaismuseo ja luontokeskus Siidaan ja lähteä Inarijärven risteilylle kaunille Inarin järvelle. Hotellistamme voit varata myös opastettuja retkiä lähiympäristöön. Meillä nukut mukavasti mökissä, hotellihuoneessa tai revontulimökissä.

Sää tänään

Inari
10°
Cloudy
Feels like: 10°C
Wind: 3km/h E
Humidity: 96%
Pressure: 1007.8mbar
UV index: 0
TripAdvisor
Upea hotelli Inarissa

Tunsimme olomme hyvin tervetulleiksi heti ensihetkestä lähtien. Henkilökunta oli todella ystävällistä ja teki kaikkensa, että viihtyisimme. Emme ole saaneet vastaavanlaista palvelua missään aiemmin. Hotellin ravintola oli upeasti sisustettu, samoin huone oli viihtyisä. Huoneen hintaan kuulunut rannan kotasauna oli todella hieno. Tänne palaamme uudelleen. Voimme lämpimästi suositella hotellia kaikille.

Asiakkaan arvostelu Tripadvisor.com -sivustolla

Puitteet kunnossa

Vietimme heinäkuun helteillä yhden yön hotellissa. Paikka Inarinjärven rannalla upea, uusi hotelli hyvässä kunnossa ja palvelu oli todella ystävällistä ja asiantuntevaa. Huone tilava ja onnistuneesti sisustettu. Aamiainen runsas ja monipuolinen ja näkymä ravintolasta järvelle tekee siitä täydellisen.

Asiakkaan arvostelu Tripadvisor.com -sivustolla

kesä patikka retkeily inari

Majoitus

Meillä voit majoittua kelomökeissä, hotellihuoneissa tai revontulimökeissä.

Suodata majoitus
 • Aurora
 • Huone
 • Mökki
 • Aktiviteetit

  Elämyksiä, joista syntyy muistoja.

  Suodata aktiviteetit
 • Kesä-syksy
 • Talvi
 • nellim ravintola

  Ravintola

  Perinteistä lappilaista ruokaa ja kodikas ilmapiiri.
  Tutustu juhlapaketteihimme.

  Inari Lappi ravintola
  Inari Lappi ravintola
  Inari Lappi ravintola kokoustila
  nellim ravintola

  Kuinka pääsen perille?

  Meille on helppo tulla. Sujuvat yhteydet tuovat sinut arktisten seikkailujen äärelle.

  Voit käyttää Finnairin ja Norwegianin välisiä päivittäisiä lentoja Helsingin ja Ivalon välillä. Ryhmien (1-4 henkilöä) siirtyminen lentokentältä Inariin kestää noin 40 minuuttia. Järjestämme kuljetuspalvelun lentokentän ja hotellimme välillä pyynnöstä. Lentokenttäkuljetukset sisältyvät kaikkiin valmiisiin paketteihin.

  Rovaniemeltä on bussiyhteys Ivaloon. Lentokenttäbussi ajaa päivittäin Ivalon kautta  Inariin.  Hotellia lähimpänä oleva bussipysäkki on aivan hotellin kohdalle, tien varressa. Voit myös varata kuljetuspalvelumme Ivalon linja-autoasemalta tai Kakslauttanen-bussipysäkiltä.

  Lentoliput Ivaloon Finnair tai Norwegian.

  Linja-aikataulut Ivaloon Matkahuolto

  Junat Rovaniemelle osoitteesta VR.

  Europe
  Finland

  Inari Facebookissa