Miten pääsen Nellimiin?

Voit käyttää Finnairin  päivittäisiä lentoja Helsingin ja Ivalon välillä. Ryhmien (1-4 henkilöä) siirtyminen lentokentältä hotelleihimme kestää noin 40 minuuttia. Järjestämme kuljetuspalvelun lentokentän ja hotellimme välillä pyynnöstä. Lentokenttäkuljetukset sisältyvät kaikkiin valmiisiin paketteihin.

Rovaniemeltä on bussiyhteys Ivaloon. Sieltä voi ottaa taksikuljetuksen Nellimiin. Julkista liikennettä ei ole. Päästäksesi Muotkaan bussilla jää pois Kakslauttasen bussipysäkille ja jatka sieltä taksilla. Voit myös varata kuljetuspalvelumme Ivalon linja-autoasemalta tai Kakslauttanen-bussipysäkiltä.

Lentoliput Ivaloon Finnair

Linja-aikataulut Ivaloon Matkahuolto

Junat Rovaniemelle osoitteesta VR.

 

Minkälaisia vaatteita minun pitäisi ottaa mukaan?

Kaikki valmiit pakettimme sisältävät talvivaatteet: haalarit, saappaat, villasukat, hanskat ja hatun. Suosittelemme tuomaan mukaan hyvä pohja- ja keskikerrokset: lämpöalusvaatteet, fleecetakki tai villapusero, kevyempi vaatetus ja talvisukat. Kylmään sään vaatetuksessa on suositeltavaa välttää puuvillaa materiaalina.

 

Minkälainen on Nellimin kylä?

Nellim on pieni kylä kahden erämaa-alueen välillä. Kylä sijaitsee Suomen kolmannen suurimman järven itäisellä rannalla, Inarijärvellä.

Nellimin kylä tunnetaan kolmen kulttuurin kylänä, sillä sen väestö muodostuu Skoltin saamelaisista, Inarin saamilaisita ja suomalaisista.

Kylässä ei ole päivittäistavarakauppoja, bensiiniasemia tai muita julkisia palveluja. Lähimmät palvelut löytyvät Ivalosta 42 km:n päässä Nellimistä. Kun suunnittelet matkasi Nellimiin, toivomme, että muistat tämän tosiasian. Nellimissä on vain loputtomat metsät ja kaunis luonto – todellinen erämaa ympärilläsi.

Jos haluat tietää lisää Nellimin kylästä, tutustu tämän vaatimattoman pohjoisen kylän sivuille http://nelliminkyla.fi/