Wilderness Hotel Nellim – Inarijärven välittömässä läheisyydessä

Wilderness Hotel Nellim on perheyritys, joka tarjoaa monipuolista lapinhenkistä majoitusta ja aktiviteetteja keskellä Inarin lumoavaa luontoa. Majoitu kodikkaissa hotellihuoneissa, huoneistoissa tai mökeissä ja koe Lapin taika!

AVOINNA:
• Hotelli avoinna 2.7-12.8.
• Kesätarjous: hotellihuone kahdelle hengelle 99 e/ yö ja yhdelle hengelle 85 e/yö
•Syksyllä varattavissa omatoimimajoitusta 12.8.-30.10.2018 välisellä ajalla mökeistä ja lomahuoneistoista. Ravintola/vastaanotto suljettu.

• Talvikauteen avaamme 17.11.2018.

Nellim kesähinnasto 2018-2019 (pdf)

Majoitus

Wilderness Hotel Nellim tarjoaa tasokasta majoitusta Inarijärven välittömässä läheisyydessä. Meiltä löytyy majoitusta jokaiseen makuun: hotellihuoneita, huoneistoja ja mökkejä.

Varaa tästä


Hotellihuoneet

Hotellihuoneemme sopivat yhdelle tai kahdelle hengelle (1 parisänky tai 2 erillistä). Osaan huoneista saa lisäksi yhden lisävuoteen. Kaikissa huoneissa on wc, suihku ja hiustenkuivaaja.


Kelohuoneistot

Upeat kelohuoneistot omalla saunalla. Alakerrassa parisänky ja parvella tilaa 2–3 hengelle.


Kelomökit

Mökissä on pieni keittiö, takka, oma kylpyhuone ja sauna. Alakerrassa on parisänky ja parvella petipaikat 2-3 henkilölle.


Mökit Lusma ja Nuora

Mökit sijaitsevat hotellin päärakennuksen läheisyydessä, mutta kuitenkin mukavasti omassa rauhassa. Tilavassa mökissä on makuualkovi parisängyllä, oleskelutila, jossa keittiönurkkaus, takka, yksi sänky ja sohva, oma sauna ja kylpyhuone. Sopiva majoitus pariskunnille tai perheille, jotka hakevat lämminhenkistä ja kotoisaa majoitusta.


Saunalliset huoneistot

Saunalliset huoneistomme sijaitsevat hotellin pihalla, Tsarmi-rakennuksen pohjakerroksessa. Huoneistoissa on tilava eteinen, olohuone, 2-3 makuuhuonetta, keittiönurkkaus, ruokailutila, kylpyhuone ja oma sauna. Täydellinen perheille ja seurueille!


Kelomökit

Kelomökki Peska sijaitsee hotellin pihapiirissä järven rannassa. Ylellisessä kelomökissä on yksi makuuhuone alakerrassa ja yksi yläkerrassa. Alakerrassa on myös sauna ja kylpyhuone, oleskelutila sohvineen ja nojatuoleineen, hyvin varusteltu keittiönurkkaus, ruokapöytä sekä oma takka. Kelomökki Kasari sijaitsee hotellin pihapiirissä järven rannassa. Tässä ylellisessä kelomökissä on yksi makuuhuone alakerrassa ja kaksi yläkerrassa. Oleskelutilasta löytyy levitettävä vuodesohva, ruokapöytä, hyvin varusteltu keittiönurkkaus ja takka. Alakerrassa kylpyhuone ja sauna, yläkerrassa vielä erillinen wc.


Aurora Lakeside Villa

Aurora Lakeside Villa on ylellinen kelomökki Inarijärven rannalla n. 300-400 metrin päässä hotellilta. Mökissä on 4 makuuhuonetta, olohuone, keittiönurkkaus, oma sauna ja kylpyhuone sekä iso terassi järvelle päin.

Vuokralla:

• Moottoriveneet 65 – 85 €/vrk venetyypistä riippuen
• Kanootti 30 €/vrk, 180 €/vko
• Kajakki 40 €/vrk, 200 €/vko
• Kajakki peräsimellä 50 €/vrk, 250 €/vko
• Soutuvene 15 €/vrk


NELLIM SÄÄ TÄNÄÄNErähotelli Nellim TRIPADVISORISSA

   

Erähotelli Nellim FACEBOOKISSAAddress:
Nellimintie 4230, 99860 Nellim, Finland