Nellim booking

Online varaus

Varaa hotellit ja aktiviteetit netissä.
Valitse hotelli, jossa haluat yöpyä:

Pieni seikkailu. Lupaus kokea jotain suurta.

Tasokasta majoitusta ja palvelua Pohjois-Lapissa. Nuku hyvin ja nauti Lapin tunnelmasta, upeista maisemista sekä hyvästä ruuasta.

Majoituksen lisäksi tarjoamme erilaisia ulkoiluaktiviteetteja niin kesäisin kuin talvisinkin. Hotellimme sijaitsevat upeissa maisemissa alueen parhailla paikoilla. Tunturit, Inarijärvi ja UK-kansallispuisto kutsuvat sinut seikkailemaan.

Luoksemme pääset helposti lentäen Ivalon lentoasemalle tai autolla. Kohteissamme voit majoittua hotellihuoneissa, kelomökeissä tai revontulikodissa. Tule nauttimaan Lapin tunnelmasta upeisiin kohteisiimme, joissa saat nauttia hiljaisuudesta ja luonnon kauneudesta. Halutessasi voit myös osallistua huikeisiin aktiviteetteihimme. Me haluamme, että asiakkaamme nauttivat lomastaan luonamme! Kun olet kerran nähnyt pohjoisen tähtitaivaan ja revontulet tai maisemat tunturin laelta, haluat kokea ne yhä uudelleen ja uudelleen.

Miten pääsen perille?

Meille on helppo tulla. Sujuvat yhteydet tuovat sinut arktisien seikkailujen äärelle.

Voit käyttää Finnairin ja Norwegianin välisiä päivittäisiä lentoja Helsingin ja Ivalon välillä.  Siirtyminen lentokentältä Nellimiin tai Muotkaan kestää noin 50 minuuttia, Nanguun ja Inariin noin 40 minuuttia . Järjestämme kuljetuspalvelun lentokentän ja hotellimme välillä pyynnöstä.

Rovaniemeltä on bussiyhteys Ivaloon ja Inariin saakka. Matkatessasi Nanguun tai Nellimiin voit jatkaa taksilla Ivalon kylältä hotellille. Julkista paikallisliikennettä ei ole. Päästäksesi Muotkalle, jää pois bussista Kakslauttasen bussipysäkille ja jatka sieltä taksilla. Inarin hotellimme välittömässä läheisyydessä on bussipysäkki. Voit myös varata kuljetuspalvelumme Ivalon linja-autoasemalta tai Kakslauttanen-bussipysäkiltä.

Lentoliput Ivaloon Finnair tai Norwegian.

Linja-aikataulut Ivaloon Matkahuolto

Junat Rovaniemelle osoitteesta VR.

Europe
Finland