Nellim booking

Online varaus

Varaa hotellit ja aktiviteetit netissä.
Valitse hotelli, jossa haluat yöpyä:

Pieni seikkailu. Lupaus kokea suurta.

Tasokasta majoitusta ja hyvää palvelua Pohjois-Lapissa. Majoitu tyylikkäästi, tunnelmallisesti ja nauti Lapin arktisista maisemista ja aidoista seikkailuista.

Majoituksen lisäksi tarjoamme Pohjois-Lapissa erilaisia aktiviteettejä. Hotellimme ja majoituspalvelumme sijaitsevat upeissa maisemissa parhailla paikoilla. Tunturit, Inarijärvi ja UKK-kansallispuisto kutsuvat seikkailemaan.

Olet keskellä aktiviteettejä mutta silti hyvien yhteyksien päässä, saavuit sitten lentäen tai autolla. Kohteissamme voit majoittua hotellihuoneissa, huviloiloissa, kelomökeissä tai revontulikodissa. Me perheyrityksessämme haluamme, että voit lumoutua Lapin taikaan ja nauttia pohjoisen luonnon tarjoamista ainutlaatuisista elämyksistä. Kun olet kerran nähnyt pohjoisen tähtitaivaan ja revontulet tai maisemat tunturin laelta, haluat kokea ne yhä uudelleen.

Miten pääsen perille?

Meille on helppo tulla. Sujuvat yhteydet tuovat sinut arktisien seikkailujen äärelle.

Voit käyttää Finnairin ja Norwegianin välisiä päivittäisiä lentoja Helsingin ja Ivalon välillä. Ryhmien (1-4 henkilöä) siirtyminen lentokentältä Nellimiin tai Muotkaan kestää noin 50 minuuttia. Järjestämme kuljetuspalvelun lentokentän ja hotellimme välillä pyynnöstä. Lentokenttäkuljetukset sisältyvät kaikkiin valmiisiin paketteihin.

Rovaniemeltä on bussiyhteys Ivaloon. Sieltä voi ottaa taksikuljetuksen Nellimiin. Julkista liikennettä ei ole. Päästäksesi Muotkaan bussilla jää pois Kakslauttasen bussipysäkille ja jatka sieltä taksilla. Voit myös varata kuljetuspalvelumme Ivalon linja-autoasemalta tai Kakslauttanen-bussipysäkiltä.

Lentoliput Ivaloon Finnair tai Norwegian.

Linja-aikataulut Ivaloon Matkahuolto

Junat Rovaniemelle osoitteesta VR.

Europe
Finland